menu2

Over mij en contact

Over mij

Gedrag loopt als een rode lijn in mijn werkende leven. Als communicatieadviseur was ik nauw betrokken bij een grote organisatieverandering. Er was ruimte, aandacht en oor voor medewerkers. De organisatie maakte hierdoor echt een slag. Die ervaring inspireerde mij om me te specialiseren in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Vijf jaar geleden volgde ik, voor mijn verdere ontwikkeling,  de opleiding tot lifecoach. Het plotselinge verlies van mijn levenspartner, een jaar later, zette me stil. Althans, dat ervoer ik zo. Nu ik terugkijk op die periode, zie ik dat ik toen harder aan mijn persoonlijke ontwikkeling heb gewerkt dan ooit daarvoor: ik leerde omgaan met rouw, te vertrouwen op mijn kunnen, maakte keuzes en durfde steeds vaker mijn interne kompas te volgen. Gelukkkig kon ik gebruik maken van fantastische coaching. Dat heeft me zonder twijfel ondersteund bij het helpen hervinden van mijn kracht. Dit hele traject heeft me uiteindelijk op dit pad gebracht. Ik heb de organisatie waar ik als communicatieadviseur werkte vaarwel gezegd. Ik  ben me gaan ontwikkelen als coach/ trainer om mensen  bewust te maken van hun eigen kracht en ze te inspireren het beste uit zichzelf te halen. En nu, enkele jaren later, durf ik te zeggen dat dit de beste keuze is die ik in tijden heb gemaakt.

 

Ik voer voornamelijk opdrachten uit binnen grote en kleine organisatieveranderingen. Opdrachtgevers zijn onder meer: Vrije Universiteit Amsterdam, Máxima Medisch Centrum, Altrecht GGZ, Woningstichting De Gemeenschap en Centraal Fonds Volkshuisvesting.

Contact

Drs. Denise Kieboom

info@kieworks.nl

tel: 06 50251194

 

Denise Kieboom